המונדיאל בפתח והגברים שלי
כבר מתחילים בהכנות קדחתניות לספורט הלאומי
- צפייה ממכרת במשחקי הכדורגל במינימום תזוזה מהכורסא . סליחה סליחה – עם
תזוזה – מהכורסא למקרר ובחזרה .
הבנים שלי מאוד בעניין קוקטלים – שלושתם מערבבים טועמים ומנסים
אלכוהול עם... אז זהיה רק טבעי שנערבב ביחד קוקטיילים מרעננים מסדרת יינות Sparkling
Buzz . מדובר בסדרת יינות
קלים, נגישים
ומהנים, עם אחוז אלכוהול נמוך (5-6.5%), בעבוע קל ומתקתקות עדינה. ניתן
להשיגה בבקבוק עם פקק הברגה או בפחית. פקק ההברגה מאפשר שימוש חוזר בבקבוק
שלא סיימנו במשחק בראשון.
טעמנו שלושה טעמים של מבעבעים ממקרות
שונים – מענבי מוסקטו קריניאנו ומפירות יער. ניתן
לשתות את המוגזים הללו כמו שהם אבל אנחנו אמרנו שמערבבים – יוצרים קוקטלים.
קוקטייל ראשון היה באזזר מוסקטו – שלבנו עם פרוסות תפוח , חופן נענע ,
קרח 30 מ"ל וודקה ו30 מ"ל לימון
סחוט . היה מצוין .
השני שהכנו היה עם באזז
קריניאנו , הוספנו דובדבנים קרח ומעט מים
. היה גם הוא טעים.
ממש כיף וקליל לערבב לנו קוקטיילים – מקררים את הקיץ הזה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה