לפני כמעט 10 שנים גמלה בליבי ההחלטה לעשות
שינוי. לעזוב את המקצוע אותו למדתי ובו עסקתי כעשרים שנה ולצאת לדרך חדשה . דרך של
עצמאות מאתגרת אינטנסיבית ומהנה במיוחד. לפני 10 שנים לא היו הרבה אמיצים שבחרו בעיניים פקוחות
לעזוב את סיר הבשר – המשכורת המובטחת , רכב המנהלים והנסיעות הדחופות לחו"ל
ולפתוח בקריירה חדשה . להיות חדש בתחום , לא מוכר זה חלק לא קל בעשיה. היו ימים
מאוד מורכבים ומאתגרים וגם היום ממשיכה להשקיע ולהיאבק אבל טוב לי וזה מה
שחשוב .
בעבר
הייתי דיי יוצאת דופן באומץ, בהחלטיות לעשות את השינוי, היום זה שונה . אני שמחה
לראות לא מעט אנשים סביבי אמיצים ויצירתיים שמחליטים לקחת את חייהם בידם וללכת עם
הלב. לעשות את השינוי. עוזבים מקום עבודה , הולכים ללמוד מקצוע חדש ופותחים עסק
פרטי שלהם . כזה הוא יצק . בחור שהגיע לגיל 40 , עבד במוקדי שירות לקוחות , ניהל
אנשים והחליט שזהו זה . הוא רוצה ללכת עם הלב ולהתחיל לאפות.
יצק
למד קונדיטוריה במכללת השף והיום הוא עושה את צעדיו הראשונים כעצמאי .
אופה
עוגות מעוצבות לאירועים ומקיים סדנאות בישול לילדים ומבוגרים בבית שלו בגדרה.
הוזמנתי
להשתתף בסדנה של יצק בה אפינו חלות , לחמניות
עוגת קראנצ ופוקצות.
יצק
נעים ומסביר פנים פתח בפנינו את המטבח ואפינו ביחד.
כל אחד
הכין בצק אחד , לש חתך ויצר את הלחמניות , העוגות שמאוחר יותר חולקו לכל משתתפי
הסדנה. ההתנסות בהכנת בצקי שמרים מסוגים
שונים הייתה מעניינת ומעשירה. היה מעניין ונעים. הריח במטבח היה משגע – אין כמו
ריח של בצק שמרים שנאפה – ריח של בית.
מהסדנה
יצאנו עם בטן מלא וידיים מלאות מלאי תוצרת אפויה הביתה .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה