אחת השגיאות המרכזיות שאני עושה בעניין
צילום אוכל היא התזמון.
את כל המנות שאני מכינה בודקים חבר
שופטים נוקשה וביקורתי – בני משפחתי . אני
מכינה את המנות כך שתהיינה זמינות לארוחה ואז כולם כבר יושבים לשולחן , אני מוציאה
את הלזניה לדוגמה מהתנור מצלמים ואז אוכלים. כאן שורש הרע !!!!
הריח בבית משגע והאריות רעבים אז לי יש זמן לתכנן , לחשוב על
סטיילינג. ובכלל הלזניה נחתכת כל כך רע כשהיא חמה .
הטיפ הראשון שקיבלתי בקורס צילום האוכל הוא שמנה לצילום לא נאכלת משמה
:
- לא מצלמים לפני הארוחה.
- . חושבים ומסדרים את שולחן הצילום + תאורה וכו'
- . מומלץ לצלם תמיד באור יום – מי נמצא בבית חוץ מימני כשיש בבית אור יום?
- . יש תהליכם כמו קירור אפקטים נוספים החשובים לתמונה אך ממש לא נאכלים.
הכנתי מנה לתרגול הבוקר- מרק פטריות והאמת גם כי ממש קר ורציתי מרק לארוחת ערב .
אם אתם רוצים את המתכון למרק הוא כאן - מרק פטריות
איזה תמונה אהבתם יותר ?
תמונה 1
תמונה 2
תמונה 3
תמונה 4
תמונה 4 יותר עשירה בפרטים( פטריות ותוספת הכפית)
השבמחקמקסים
תודה אלי גם אני מאוד אוהבת את התמונה הזו
מחקמסכימה עם זה. ארבע מנצחת
מחקתודה רבה הדי
מחק