יום רביעי, 7 בדצמבר 2016

טיפ ראשון שיישמתי

אחת השגיאות המרכזיות שאני עושה בעניין צילום אוכל היא התזמון.
את כל המנות שאני מכינה בודקים חבר שופטים נוקשה וביקורתי – בני משפחתי  . אני מכינה את המנות כך שתהיינה זמינות לארוחה ואז כולם כבר יושבים לשולחן , אני מוציאה את הלזניה לדוגמה מהתנור מצלמים ואז אוכלים. כאן שורש הרע !!!!
הריח בבית משגע והאריות רעבים אז לי יש זמן לתכנן , לחשוב על סטיילינג. ובכלל הלזניה נחתכת כל כך רע כשהיא חמה .
הטיפ הראשון שקיבלתי בקורס צילום האוכל הוא שמנה לצילום לא נאכלת משמה :
  •     לא מצלמים לפני הארוחה.
  • .      חושבים ומסדרים את שולחן הצילום + תאורה וכו'
  • .      מומלץ לצלם תמיד באור יום – מי נמצא בבית חוץ מימני כשיש בבית אור יום?
  • .      יש תהליכם כמו קירור אפקטים נוספים החשובים לתמונה אך ממש לא נאכלים.
אז מעכשיו  מצלמת רק בבוקר כשאני לבד בבית .

הכנתי מנה לתרגול הבוקר- מרק פטריות והאמת גם כי ממש קר ורציתי מרק לארוחת ערב .
אם אתם רוצים את המתכון למרק הוא כאן - מרק פטריות
איזה תמונה אהבתם יותר ?
תמונה 1
תמונה 2

תמונה 3

תמונה 4

4 תגובות:

  1. תמונה 4 יותר עשירה בפרטים( פטריות ותוספת הכפית)
    מקסים

    השבמחק
    תשובות
    1. תודה אלי גם אני מאוד אוהבת את התמונה הזו

      מחק
    2. מסכימה עם זה. ארבע מנצחת

      מחק